De juiste borstprothese voor jouw lichaam

Borstprothese en lingerieEen borstamputatie is heel ingrijpend, zowel lichamelijk als emotioneel. Artsen nemen (een deel van) je borst weg en daarmee verdwijnt er ook een stukje van wie jij bent. Ik begrijp perfect hoe dat voelt, want ook ik onderging een borstoperatie …

Na de ingreep sta je voor een nieuw begin, waarbij de keuze voor een juiste borstprothese heel belangrijk is. Bij mij verliep die stap niet helemaal zoals ik verwacht had. En net daarom vind ik het nu zo belangrijk om bij Carré Care vrouwen te helpen bij dat proces. Zodat ze zich snel opnieuw vrouwelijk, zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Een borstprothese die perfect aansluit

Na je operatie heb je een borstprothese nodig die zo goed mogelijk bij je lichaam past. Daarvoor werk ik samen met een ervaren bandagiste. Zij meet je borstprothese op en helpt je kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat dat rustig gebeurt en in volledige privacy. Daarom kun je het best een afspraak maken. Trek daarvoor minstens een uurtje uit. Merk je na een week dat je prothese toch niet goed past of aansluit? Dan kom je ze gewoon omruilen.

Al je vragen beantwoord

Dat een borstprothese kiezen iets heel anders is dan een paar schoenen kopen, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Je prothese wordt een stukje van jezelf, en dat moet letterlijk en figuurlijk goed zitten.

  • Wens je een hogere of lagere prothese?
  • Kun je het best een symmetrisch of asymmetrisch model kiezen?
  • Wil je een light of medium optie?
  • Ga je je prothese vastkleven of niet?  

Je voelt je al snel overrompeld door al die mogelijkheden. En dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Bij Carré Care kun je met al jouw vragen terecht bij zowel de bandagiste als mezelf. Ook met informatie over de terugbetaling van je borstprothese help ik je graag verder.

Comfortabele en mooie protheselingerie

Naast een borstprothese die echt bij je past, kun je bij Carré Care ook terecht voor mooie en comfortabele protheselingerie. Met mijn gespecialiseerde advies voel je je snel opnieuw helemaal op je gemak, zelfverzekerd en vrouwelijk.

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak om jouw borstprothese of protheselingerie te kiezen.