Opnieuw jezelf met medische pigmentatie

Als je uiterlijk ingrijpend verandert, kijk je misschien liever niet te vaak in de spiegel. Want de persoon die je daar ziet, dat ben jij helemaal niet. Je wilt niets liever dan je oude vertrouwde zelf zijn. Mijn eigen reactie op mijn haaruitval en borstamputatie was niet anders. Vooral mijn haar en wenkbrauwen miste ik enorm. De emoties die jij doormaakt, begrijp ik dan ook volkomen. Daarom specialiseerde ik me in medische pigmentatie. Zo breng ik je graag een stukje dichter bij je oude ik.

Microhaarpigmentatie voor je schedel

Een ideale manier om zonder chirurgische ingreep je haar te simuleren, is microhaarpigmentatie, ook wel tricopigmentatie of scalppigmentatie genoemd. Op de plaatsen waar je haar dunner is of waar je zelfs volledig kaal bent, zet ik een reeks kleine puntjes met organische inkten. Zo creëer ik een optische illusie: het lijkt alsof je hoofd bedekt is met haarstoppels. Een pigmentatie kun je het best jaarlijks laten bijwerken.

Een tepeltatoeage na een borstreconstructie

Na je borstreconstructie lijkt het voor de buitenwereld alsof er niets gebeurd is. Voor jou is dat natuurlijk helemaal niet zo. Je vroegere tepel is er niet meer en dat geeft een vreemd gevoel. Met een tepeltatoeage (of tepelpigmentatie) geef ik je je oude vertrouwde beeld terug. Uiteraard bespreken we tijdens een afspraak eerst alle details over de vorm en kleur van je tepel. Daarna teken ik met kleine puntjes je nieuwe tepel.

Microhaarpigmentatie of tricopigmentatie

Trek je wenkbrauwen gerust op 

Het is pas als je ze mist, dat je merkt hoe belangrijk je wenkbrauwen voor je zijn. Ze bezorgen je gelaat de nodige mimiek. Gelukkig kun je wenkbrauwen simuleren via verschillende technieken: • Microblading Ik maak krasjes net onder de bovenste huidlaag. Daarin wordt pigment gebracht. . • Poederwenkbrauwen Ik pigmenteer je wenkbrauw, maar met een speciale techniek creëer ik een soort schaduw. Zo krijg je een gepoederd effect en een natuurlijk zachte wenkbrauw . Dankzij deze verschillende pigmentatietechnieken krijgt je gezicht opnieuw meer expressie. Voor welke techniek je het best kunt kiezen, bespreken we uitgebreid tijdens een vrijblijvende afspraak.

Wil je meer weten over medische pigmentatie? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.