Mijn overtuigde missie en visie

De missie van Carré Care 

Nadat ik zelf geconfronteerd werd met borstkanker, richtte ik Carré Care op, naast mijn kapsalon Carré, dat al meer dan 25 jaar bestaat. Met Carré Care wil ik een waardevolle begeleiding bieden voor jou en andere lotgenoten. Want ik heb zelf als vrouw ervaren met welke vragen, noden en bezorgdheden je zit bij een chemobehandeling, de keuze van een haarwerk, het dragen van een prothese en aangepaste lingerie en het behouden van je natuurlijke uitstraling. Daarom heb ik ervoor gekozen om je bij Carré Care te ontvangen in een apart atelier. Hier geef ik je in alle privacy de ruimte om samen met mij je haarwerk, prothese of lingerie te kiezen. De betrokkenheid en empathie waar ik zelf behoefte aan had, zijn altijd mijn uitgangspunt. Want met Carré Care wil ik jou de veiligste stap bieden naar je vertrouwde zelf.  

De visie van Carré CareCarré Care - missie en visie

Bij Carré Care zoek ik altijd naar een oplossing op maat, waarbij zowel jijzelf als je omgeving weer de vertrouwde persoon kunnen zien. Ik begrijp heel goed hoe belangrijk het is om opnieuw jezelf te kunnen zijn, tijdens en na borstkanker. Om die zorg samen te delen en te dragen, heb ik me gespecialiseerd in haarwerken, mutsjes, borstprothesen, lingerie en medische pigmentatie. Daarvoor werk ik samen met de medische, esthetische en zorgende sector. Zo kan ik een professionele én volledige ondersteuning bieden met andere experts. Bij Carré Care plaats ik een grote en oprechte aandacht centraal. Ik wil je echt begrijpen en persoonlijk adviseren. Als je voor Carré Care kiest, wil ik dan ook dat je op elk moment opnieuw als jezelf naar buiten kunt gaan, in alle veiligheid en vertrouwen. 

Ik leg je graag in een vrijblijvend gesprek uit hoe ik jou kan helpen om je identiteit en zelfvertrouwen te herwinnen. Neem gerust contact met me op.