Comfortabele én mooie protheselingerie die perfect bij je past

Na een borstamputatie en de stap naar een borstprothese is een juiste bh kiezen niet gemakkelijk. Je voelt je wellicht nog wat onwennig. Misschien ben je wat bang voor de eerste confrontatie, of voor de emoties die naar boven zullen komen. Ik begrijp heel goed hoe dat voelt, want ik heb zelf een prothese en ben lang op zoek geweest naar de juiste protheselingerie. Dat was voor mij zelfs een van de drijfveren om met Carré Care te starten.

Gespecialiseerd advies

LingerieIn een gewone lingeriewinkel ontbreekt vaak de specifieke kennis van de behoeften van vrouwen die protheselingerie nodig hebben. Bij Carré Care kun je rekenen op gespecialiseerd advies. En omdat ik zelf in jouw schoenen sta, weet ik precies welke aspecten belangrijk zijn bij je lingeriekeuze.

Comfort als basis

Bij Carré Care vind ik het enorm belangrijk dat je een veilig gevoel hebt dankzij de juiste lingerie. Je wilt geen inkijk geven wanneer je je bukt of een bepaalde houding aanneemt. Alleen met de juiste protheselingerie voel je je bij elke beweging helemaal op je gemak. In mijn eigen atelier doe ik indien nodig aanpassingen om je bh hoger te maken en zo de inkijk te minimaliseren.

Optimale steun

De prothese-bh’s – met of zonder beugel – van Carré Care houden ook optimaal rekening met het comfort op de steunpunten. Want als er in je oksel lymfeklieren weggenomen zijn, of je hebt last van lymfoedeem of pijnlijke littekens, dan heb je perfect passende lingerie nodig. Elke fase na je operatie vraagt trouwens om de juiste lingerie: sommige bh’s zijn ideaal meteen na je operatie, andere voelen beter aan bij een voorlopige prothese of bij het slapen. Ik zal je in elke fase daarover adviseren.

Met aandacht voor vrouwelijkheid en elegantie

Maar je mag gerust wat meer verwachten dan comfort alleen! Je nieuwe lingerie is ook mooi en elegant. Ik selecteer de leukste bh’s voor jou, met oog voor je comfort én vrouwelijkheid. De juiste prothese-bh kan je zelfvertrouwen een echte boost geven. Je voelt je stilaan opnieuw je vertrouwde zelf. Onderaan enkele voorbeelden uit de collectie.

Kom dus zeker eens langs bij Carré Care. Ik antwoord graag op al je vragen en geef je zowel technisch als esthetisch advies. En ik begrijp hoe belangrijk je privacy is als je protheselingerie past. Daarom werk ik altijd op afspraak.

Moet je de stap naar een borstprothese nog zetten? Weet dan dat je ook daarvoor bij Carré Care terechtkunt. Want ik werk samen met een ervaren bandagist.

Zoek je iemand die je situatie begrijpt en die je gericht de juiste protheselingerie helpt kiezen? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.